РНБО доручила уряду розробити стратегію розвитку держбанків і кредитно-фінансових установ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

РНБО доручила уряду розробити стратегію розвитку держбанків і кредитно-фінансових установ

Казна та Політика
220
РНБО доручила уряду України в тримісячний термін розробити і затвердити стратегію розвитку державних банків і державних кредитно-фінансових установ, що дозволить установити прозорі "правила гри" на національному ринку.
"Уряду поставлено тверде завдання: розробити в тримісячний термін і затвердити стратегію розвитку державних банків, державних кредитно-фінансових установ та інших державних інститутів, а також план заходів щодо їх реалізації", - повідомила секретар Ради Раїса Богатирьова на брифінгу за підсумками засідання РНБО в п'ятницю в Києві.
За її словами, президент упевнений, що виконання урядом рішення РНБО гарантує встановлення "прозорих правил гри" на національному ринку.
"Це дозволить відновити підприємницьку діяльність і відновити інвестиційну довіру до уряду, зокрема, з боку західних інвесторів, які проявляють все більшу стурбованість спробами Кабміну в односторонньому порядку вийти із взаємних інвестиційних угод, що спричиняє не тільки економічні, але й політичні ризики", - підкреслила Богатирьова
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас