Азаров: Тимошенко шокує пенсіонерів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров: Тимошенко шокує пенсіонерів

Казна та Політика
506
Пролунало, начебто після рішення Конституційного суду не будуть виплачуватися пенсії і не будуть фінансуватися пільги. Вкотре українському народу нав'язується неправда. Навпаки, рішенням Конституційного суду саме відновлені всі ці соціальні пільги, які існують в українському законодавстві
Про це заявив народний депутат України від Партії регіонів, міністр фінансів опозиційного уряду Микола Азаров, коментуючи заяву прем'єр-міністра Юлії Тимошенко, пов'язану з рішенням Конституційного суду щодо скасування соціальних виплат.
"Ніяких реальних загроз бюджетної кризи також немає. Пенсії будуть виплачуватися вчасно, тому що бюджет пенсійного фонду сформований й у ньому передбачено фінансування дефіциту пенсійного фонду за рахунок зрізу державного бюджету. На казначейському рахунку уряду досить ресурсів, і тому перетворювати та влаштовувати шоу, заявляти, що рішення Конституційного суду не обов'язкові, від імені глави уряду - це давати інвесторам ґрунт вважати, що в країні Україна взагалі відсутні які-небудь гарантії для ведення нормального бізнесу. Я вже не кажу про шокові наслідки такої заяви для пенсіонерів, які ж можуть і повірити, хоча в населення виробився досить гарний імунітет до таких заяв уряду", - підкреслив Азаров.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас