Через два роки в Києві зупиниться будівництво! — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Через два роки в Києві зупиниться будівництво!

Нерухомість
917
Через два роки в Києві зупиниться будівництво через дефіцит каналізацій та електроенергії, повідомив в інтерв'ю газеті "Дело" директор промислово-будівельної групи "Ковальська" Олександр Пилипенко.
"Зараз немає єдиного центру координації будівництва і розвитку Києва з погляду інженерії та логістики. З одного боку, розробляються і приймаються плани щодо поліпшення столичної інфраструктури. З іншого боку - практична реалізація цих планів настільки повільна, що вже через кілька років Київ просто зупиниться у своєму розвитку", - заявив бізнесмен.
"Уже сьогодні ми маємо кризу транспортних розв'язок. За нею піде криза інженерного забезпечення міста, такого як колектори, каналізація, електроенергія і т.д. Зовсім скоро новобудови неможливо буде підключити до каналізаційних систем, до електроенергії. Ні Київський водоканал, ні "Київенерго" не розвивають свої мережі належними темпами", - вважає він.
"Їх ніколи повністю вирішити не вдасться, однак їх можна звести до мінімуму. Для прикладу, подивіться, як іде будівництво транспортної розв'язки на Московській площі. Роботи там ведуться в одну зміну, у суботу і неділю там взагалі нікого з підрядників немає. При гарній організації будівництва в три зміни і без вихідних розв'язку можна було здати за півроку", - поділився ідеями вирішення проблеми кандидат у депутати Київради
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас