Ющенко поїхав на три дні в Канаду — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко поїхав на три дні в Канаду

131
26-29 травня Президент України Віктор Ющенко здійснить Державний візит у Канаду. Про це повідомила прес-служба Глави держави.
26 травня в Оттаві Ющенко зустрінеться із прем'єр-міністром Канади Стівеном Гарпером у форматі "віч-на-віч", після чого почнуться переговори Президента України із прем'єр-міністром Канади в розширеному складі.
Також у цей день Віктор Ющенко виступить на спільному засіданні Палати громад і Сенату Парламенту Канади і проведе зустріч із Генерал-губернатором Канади пані М.Жан.
Крім того, Президент України візьме участь у церемонії покладання квітів до Меморіалу загиблим воїнам, церемонії висаджування дерева на алеї почесних гостей та акції "Незгасна свічка".
27 травня у Вінніпезі Ющенко зустрінеться із прем'єром Манітоби Гере Доером, після чого в присутності Віктора Ющенка буде підписана Угода про співробітництво між Дніпропетровською областю і провінцією Манітоба.
Також у цей день заплановане покладання квітів до пам'ятника Тарасу Шевченкові і пам'ятнику жертвам Голодомору в Україні 1932-33 р.
У Вінніпезькому університеті відбудеться церемонія присвоєння Президентові України звання почесного доктора цього навчального закладу.
Крім того запланована зустріч Президента з українською громадою м. Вінніпег.
28 травня в Торонто Віктор Ющенко візьме участь у бізнес-форумі "Перспективи українсько-канадського співробітництва після вступу України у СОТ" і проведе зустріч із представниками української громади.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас