Турчинов: Інфляція і високі ціни зменшили довіру киян до БЮТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Турчинов: Інфляція і високі ціни зменшили довіру киян до БЮТ

628
70% киян висловилися проти існуючої влади в столиці. Про це завив кандидат у мери Києва Олександр Турчинов на брифінгу в штабі БЮТ. Це головний висновок за результатами екзит-полів, - відзначив він.
Оцінюючи власні результати на виборах мера Києва і результати Блоку Юлії Тимошенко на виборах у Київську міську раду, Олександр Турчинов підкреслив, що "їх не можна вважати Сталінградом для БЮТ".
"Генерал Паулюс прописаний на вулиці Банковій", - заявив при цьому Турчинов. "Подвійні стандарти, застосовувані Президентом, викликали падіння рейтингу його політичної сили. На жаль, наші партнери по коаліції - НУНС - стали заручниками цього. І Київ дав Президентові свою оцінку", - сказав представник БЮТ.
Проте, Турчинов погодився з тим, що довіра до БЮТ серед киян упала, а причиною цього стала інфляція і високі ціни, - повідомляє кореспондент Фокуса. "Я згодний із цим. І найбільша проблема, що викликала це - інфляція та зростання цін", - зокрема, сказав Турчинов.
"Я не поспішав би робити висновки про результати виборів", - заявив Турчинов і порекомендував дочекатися остаточних результатів.
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас