У Росії почали продавати вілли Фостера на Маврикії — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Росії почали продавати вілли Фостера на Маврикії

Нерухомість
177
У Росії почалися продажі ексклюзивних вілл Banyan Tree Corniche Bay на Маврикії, архітектурна концепція яких була розроблена бюро Foster + Partners Нормана Фостера, повідомляє агентство елітної нерухомості Mainstreet, що представляє проект у Росії.
115 вілл розташуються на схилі пагорба з видом на Індійський океан і гору Леморн Брабант, що включена в список об'єктів культурної спадщини ЮНЕСКО. До забудови призначена ділянка тропічного лісу площею 190 гектарівів, що каскадами спускається до океану. Майбутні мешканці зможуть користуватися приватним пляжем довжиною 400 метрів.
Архітектурна концепція бюро Фостера полягає в грі із прямою лінією дахів, якій було додано нескінченне число вигинів, що відбивають рельєф острова, що дозволяє вписати забудову в навколишній ландшафт. При будівництві використовуються природні матеріали. Проект буде реалізовуватися трьома чергами. Зведення першої черги почнеться влітку цього року. Вартість домоволодінь не озвучується.
Площа вілл становить від 540 до 930 квадратних метрів. Проектом передбачено чотири типи вілл. Кожен тип припускає наявність певних опцій - виду на океан і басейну з ефектом безкрайності, спальних кімнат і спорт-залів з видом на сад, домашніх кінотеатрів під відкритим небом.
Найрозкішніші вілли будуть розташовуватися на вершині пагорба. Їх повністю ізолюють від сторонніх очей за допомогою ландшафту та рослинності. Зокрема, увійти в будинок можна буде лише по підвісному містку, що висить над деревами. Тераси для сонячних ванн розташуються на різних рівнях, джакузі під відкритим небом і басейн будуть відгороджені прозорою стінкою, що піднімається над лісом на сім з половиною метрів.
Крім вілл на території будуть побудовані гольф-клуб, яхт-клуб, вертолітний майданчик. Поблизу від курорту розташовано ще 3 яхт-клуби і 12 гольф-полів. Вілли виходять на ринок під брендом Banyan Tree, що об'єднує 20 курортів і готелів, 52 спа, 63 торговельні галереї і 2 поля для гольфу.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас