Ющенко підписав указ про переведення Одеса-Броди в аверсний режим — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко підписав указ про переведення Одеса-Броди в аверсний режим

Енергетика
329
Президент України Віктор Ющенко доручив робочій групі протягом тижня розробити план заходів щодо переведення з 2008 року нафтопроводу Одеса - Броди на роботу в аверсному режимі - у Європейський Союз. Про це говориться в указі Президента Про забезпечення роботи нафтопроводу Одеса - Броди відповідно до проектного напрямку, розміщеному на офіційному сайті глави держави.
Для цього Ющенко утворив Міжвідомчу робочу групу з пророблення питань забезпечення роботи нафтопроводу Одеса - Броди відповідно до проектного напрямку, що і повинна розробити і подати в тижневий термін план заходів щодо переведення з 2008 року нафтопроводу Одеса - Броди в режим роботи із проектного напрямку зі збереженням при цьому рівня доходів від його використання.
До складу групи ввійшли, серед інших, перший заступник голови Секретаріату Президента України - представник Президента України в Кабінеті міністрів України, керівник Міжвідомчої робочої групи Олександр Шлапак, голова правління Національної акціонерної компанії Нафтогаз України Олег Дубина, заступник голови Секретаріату Президента України Олександр Чалий.
Раніше голова правління НАК Олег Дубина заявляв, що Одеса-Броди, запрацює в аверсному режимі роботи для транспортування легкої нафти до кінця першого півріччя поточного року.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас