Азаров поцікавився, навіщо Тимошенко долар обвалила — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Азаров поцікавився, навіщо Тимошенко долар обвалила

Валюта
5052
Фракція Партії регіонів у Верховній Раді вважає, що до зміни курсу гривні відносно долара причетний Кабінет міністрів. Про це журналістам сказав депутат Ради, член фракції Партії регіонів, міністр фінансів "опозиційного уряду" Микола Азаров.
"Запитується, чому ж тоді уряд бере на себе таку відповідальність, не внісши змін у державний бюджет, не вживши кілька заходів із захисту нашого ринку, наших експортерів, громадян, прийняв таке рішення (зміна курсу гривні відносно долара)", - сказав він.
На думку Азарова, прийняття Кабміном рішення про зміну курсу гривні приведе до негативних наслідків на внутрішньому і зовнішньому ринку України.
"Це питання, що вирішується закулісно, кулуарно і те різке падіння курсу долара відносно гривні не тільки загрожує ускладненням у плані наших торговельних відносин, у плані захисту наших експортерів, але й означає втрати наших громадян, тих, хто зберігає свої заощадження в іноземній валюті", - сказав Азаров.
Також ПР виступає проти прийняття рішень урядом відносно валютного курсу без внесення змін у державний бюджет на 2008 рік.
"Тому ми виступаємо з категоричним протестом проти таких рішень", - додав він.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас