Як повернути бадьорість, якщо сил для роботи не залишилось — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як повернути бадьорість, якщо сил для роботи не залишилось

674
Трапляється, що задовго до кінця робочого дня ви почуваєте себе повністю вичавленим лимоном. Пропонуємо кілька порад, які допоможуть і після обіду працювати так само активно, як вранці.
Змініть обстановку
Вирвіться хоча б на 10-15 хвилин з офісної обстановки. Весь день ви без руху сидите за робочим столом, дихаєте спертим повітрям, працюєте при лампах денного світла. Не дивно, що до 3-4 години починаєте почувати себе, як недостиглий овоч. Потрібно змінити обстановку, вийти на вулицю до сонця, подивитися на світ, пройтися і розігнати кров по організму. Це допоможе трохи оживитися і прокинутися.
Випийте води
Коли організму потрібно відновити енергетичний запас, замість чаю і кави випийте склянку чистої води. Справа в тому, що причиною вашої сонливості і слабості може бути просто нестача вологи в організмі. Напої, що містять кофеїн, не компенсують цей дефіцит. Тільки вода забезпечує організм необхідною вологою, прискорює метаболізм, розносить живильні речовини і виводить шлаки.
Струсоніться
Вам здається, що кофеїн і цукор допомагають вам струсонутися? Це хибне враження. Цукор діє приблизно так: швидкий підйом і швидкий спад активності. Кофеїн викликає звикання, тому його відсутність приводить до поганого настрою і викликає дратівливість. Кращий спосіб струсонутися - це фізична діяльність: потягніться, трохи пройдіться, пробіжіться по сходах і т.п.
Усе за планом
Перш ніж ви повернетеся на своє робоче місце, складіть невеликий план дій на решту дня. Виділіть важливі завдання, які необхідно вирішити. А між ними заплануйте маленькі приємні задоволення - перекиньтеся з колегами парочкою жартів, пофліртуйте і т.п. Це пожвавить вас, стимулює та мотивує до подальшої роботи.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас