У Єгипті збудують нове місто вартістю 3,6 мільярдів доларів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Єгипті збудують нове місто вартістю 3,6 мільярдів доларів

Нерухомість
255
Дубайська компанія Al-Futtaim Group Real Estate оголосила про початок будівництва мега-проекту в Єгипті.
На ділянці площею 300 гектарів, розташованій неподалік від каїрського аеропорту, буде побудовано нове місто Cairo Festival City.
Вартість будівництва оцінюється в 3,6 мільярди доларів, повідомляє Arabianbusiness.
У новому місті буде все необхідне для життя - магазини, дорогі особняки та апартаменти, офіси і школи. Передбачається, що на першому етапі буде побудовано торговий центр і перша черга житлової забудови. Перший етап завершиться до кінця 2010 року, весь проект буде готовий в 2011 році.
Очікується, що до кінця цього року проект створить близько 1500 робочих місць. Коли ж місто "заживе", у єгиптян з'являться тисячі робочих місць - у торгівлі, готельній сфері, маркетингу і службі безпеки.
Ядром міста стане торговий центр під назвою Festival Centre площею 140 тисяч квадратних метрів. Триповерховий будинок зможе вмістити більше 250 торговельних марок як світових, так і місцевих виробників. Також у місті буде зведений готель на 400 номерів і 480 вілл, витриманих у середземноморському стилі.
Компанія Al-Futtaim Group управляє більш ніж 40 різнопрофільними компаніями в ОАЕ, серед яких девелоперські компанії, агентства нерухомості, страхові компанії та інші.
За матеріалами:
Лента.РУ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас