Кабмін передав собі повноваження ФДМ управляти ОПЗ, "Турбоатомом" і "Укртелекомом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін передав собі повноваження ФДМ управляти ОПЗ, "Турбоатомом" і "Укртелекомом"

Казна та Політика
170
Кабінет Міністрів передав собі від Фонду державного майна повноваження з управління державними частками Одеського припортового заводу, найбільшого виробника турбінного устаткування заводу "Турбоатом" (Харків)" і найбільшої телекомунікаційної компанії "Укртелеком". Про це сказано в розпорядженні Кабміну № 717 від 16 травня.
Цим же розпорядженням уряд передав у своє управління Київський завод реле та автоматики, Київський мотоциклетний завод, завод "Маяк" (Київ), Феодосійську суднобудівну компанію "Море", науково-виробничий комплекс "Київський завод автоматики імені Г.І Петровського", Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів, підприємство "Меридіан" імені Корольова і Державну акціонерну компанію "Україна туристична".
Як повідомлялося, 16 травня Президент Віктор Ющенко заборонив приватизацію Одеського припортового заводу, Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд, заводу "Турбоатом", а також енергогенеруючих компаній "Дніпроенерго", "Центренерго", "Західенерго" і "Донбасенерго".
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас