Корнійчук: Дефолт уряду може відбутись через 2-3 місяці — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Корнійчук: Дефолт уряду може відбутись через 2-3 місяці

Казна та Політика
1754
Підстав для дострокових виборів на даний момент нема, відзначив заступник Міністра юстиції Євген Корнійчук. "Вважаю, що варто повернутися до джерел конфліктних ситуацій. Сьогоднішня ситуація в парламенті показує, що конфлікт усередині коаліції створений штучно силою, що не перебуває в парламенті", - упевнений він.
Разом з тим Корнійчук відзначив, що Тимошенко не займається популізмом, а просто хоче щодня поліпшувати стан життя громадян. "У зв'язку з цим для уряду життєво важливим є розблокування роботи Фонду держмайна. Якщо ми не зможемо одержати 7 млрд., передбачені в бюджеті від приватизації, ми змушені будемо шукати ці гроші в інших джерелах", - пояснив він.
"Якщо ми їх не одержимо, то не тільки не зможемо погасити заборгованість за заощадження Ощадбанку СРСР, але й платити зарплати та пенсії. І в цьому зроблять винним уряд, а не Президента. Фактично ставиться під загрозу реноме уряду. Дефолт може відбутися через 2-3 місяці. Ми не маємо часу", - констатував Євген Корнійчук.
Докладніше про плани приватизації і загрозу санкцій СОТ проти України див. в інтерв'ю Корнійчука "Одеський припортовий завод продають не Портнов і не Семенюк".
За матеріалами:
газета Сейчас
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас