Експерти: ПІФи покажуть непоганий результат наприкінці року — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерти: ПІФи покажуть непоганий результат наприкінці року

Фондовий ринок
864
Незважаючи на негативні процеси, які відбувалися як на світових майданчиках, так і на українському фондовому ринку в першому кварталі 2008 року, пайові інвестиційні фонди покажуть непоганий результат наприкінці року, вважає директор з управління активами КУА "ПІО ГЛОБАЛ Україна" Сергій Уткін.
"Можливо, це буде не 40-50%, як планували на початку року, але, навіть за прогнозами, це може бути 22-24%. У будь-якому разі, це більше, ніж обіцяють банки по депозитах, і більше від прогнозованого рівня інфляції", - вважає Сергій Уткін.
Про це він сказав під час круглого столу у видавництві "Економіка", присвяченому перспективам розвитку пайових інвестиційних фондів.
Популярність пайових інвестиційних фондів як інструмента додаткового заробітку для населення буде рости, вважає директор з управління активами "ПІО ГЛОБАЛ Україна": Досить подивитися на досвід наших близьких сусідів. Нагадаю, що в Росії кошти, які перебувають у ПІФах, становлять 3,5% до ВВП, а в Польщі - уже 16%. Нам здається, що ситуація з українським фондовим ринком така, що за 4-5 років ми зможемо вийти на рівень Польщі".
"Крім того, я не погоджуся, що український вкладник неук відносно можливостей фондового ринку. Ми спостерігаємо постійний приплив клієнтів по своїх фондах. Ми вважаємо, що це не тільки результат рекламної кампанії, але й інформації про можливості фондового ринку, що одержують українці зі ЗМІ. Тим більше, що тема про те, як заробити на фондовому ринку досить популярна", - говорить Сергій Уткін
За матеріалами:
ПІО Глобал
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас