Ющенко заборонив приватизацію 4 обленерго, "Турбоатому", КГЗКОР та ОПЗ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко заборонив приватизацію 4 обленерго, "Турбоатому", КГЗКОР та ОПЗ

Казна та Політика
213
Президент України Віктор Ющенко заборонив приватизацію державних пакетів акцій відкритих акціонерних товариств "Дніпроенерго", "Донбасенерго", "Західенерго", "Державна енергогенеруюча компанія "Центренерго", "Феодосійська суднобудівна компанія "Море", "Науково-дослідний інститут електромеханічних приладів", "Турбоатом", "Науково-дослідний і проектно-конструкторський інститут атомного та енергетичного насособудування", "Одеський припортовий завод" і Криворізького гірничо-збагачувального комбінату окислених руд.
Про це мова йде в указі Глави держави від 16 травня, яким він увів у дію рішення Ради національної безпеки та оборони України від 16 травня 2008 року "Питання Фонду державного майна України".
Ющенко заборонив Кабінету Міністрів, Міністерству фінансів України, Державному казначейству України, Фонду державного майна України допускати надалі здійснення будь-яких заходів щодо приватизації вищевказаних об'єктів.
Контроль над виконанням цього указу покладений на секретаря Ради національної безпеки та оборони України Раїсу Богатирьову.
Цей указ вступає в силу з дня його опублікування.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас