В Укрпромбанку стартувала акція "Збирай команду Укрпромінь!!!» " — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Укрпромбанку стартувала акція "Збирай команду Укрпромінь!!!» "

Кредит&Депозит
468
З 15 травня 2008 року в Укрпромбанку стартувала акція "Збирай команду Укрпромінь!!!". В акції можуть взяти участь усі клієнти Укрпромбанку, які скористалися системою грошових переказів "Укрпромінь".
"Укрпромінь" – власна система термінових грошових переказів Укрпромбанку. За її допомогою клієнти банку можуть здійснювати практично миттєвий переказ готівки в національній валюті через розгалужену мережу філій та відділень Укрпромбанку, які розташовані по всій території України.
Для здійснення переказу через систему "Укрпромінь" не потрібно відкривати рахунок у банку, досить прийти у будь-яке відділення з паспортом, заповнити заяву на відправлення переказу та внести гроші до каси. Переказ можна здійснювати навіть на своє ім'я. Суми переказів не обмежені. Мінімальна вартість переказу складає від 3 гривень. При переказі суми від 1 тисячі до 10 тисяч гривень комісія складає 0,85% від суми переказу, більш ніж 10 тисяч гривень – 0,8% від суми переказу. Комісію за переказ платить тільки відправник. Гроші дійсні до виплати протягом 45 днів.
Акція триватиме до 31 серпня 2008 року. "Відправляючись у відпустку, можна не хвилюватися про те, що Ви витратите всю готівку, що взяли з собою. У будь-якому курортному місті України можна буде отримати переказ через систему Укрпромінь і приємний сюрприз від Укрпромбанку", – говорить Начальник Департаменту роздрібного бізнесу Юлія Морозова.
За матеріалами: Укрпромбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас