Григоришин відмовився від участі в приватизації ОПЗ і міноритарних пакетів акцій обленерго — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Григоришин відмовився від участі в приватизації ОПЗ і міноритарних пакетів акцій обленерго

Фондовий ринок
125
Група "Енергетичний стандарт" підприємця Костянтина Григоришина відмовилася від участі в торгах із продажу державних пакетів акцій ВАТ "Одеський припортовий завод" (ОПЗ) і обласних енергопостачальних компаній.
"Група компаній "Енергетичний стандарт" не буде брати участі в оголошених урядом торгах державними акціями обласних енергокомпаній та Одеського припортового заводу.
Таке рішення прийнято у зв'язку із судовими заборонами на проведення вищевказаних торгів, а так само у зв'язку з очевидним порушенням процедури оголошення проведення таких торгів і реєстрації їхніх учасників, передбаченої законодавством України", - говориться в прес-релізі українського представництва EnergyStandardGroup.A. (Швейцарія).
"Енергетичний стандарт" готова інвестувати кошти в розвиток економіки України, але тільки за умови найсуворішого дотримання законодавства України, відзначається в прес-центрі.
EnergyStandardGroup через афілійовані компанії володіє акціями ВАТ "Полтава-", ВАТ "Львів-", ВАТ "Прикарпаття-", ВАТ "Суми-" і ВАТ "Чернігівобленерго".
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас