Голова Радміну АРК: Рівень інфляції не може бути підставою для звільнення голів областей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Голова Радміну АРК: Рівень інфляції не може бути підставою для звільнення голів областей

Казна та Політика
79
Голова Ради міністрів Автономної Республіки Крим Віктор Плакида вважає, що рівень інфляції не може бути основним показником, за яким може оцінюватися діяльність глав областей і прийматися рішення про можливе їхнє звільнення з посади.
"Я не думаю, що два показники, які вчора розглядалися (на засіданні Кабінету міністрів), можуть бути основними, за якими можна ухвалювати рішення щодо зняття з поста керівників й у такий спосіб вирішувати проблеми інфляційних процесів в Україні", - сказав В.Плакида, коментуючи заяву прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко про те, що на початку червня можуть бути зняті з посад голови трьох областей, де інфляція становить найбільший рівень.
Голова Радміну АРК також підкреслив: "Я не думаю, що того часу, що залишився до початку червня, досить, щоб зробити якісь цифрові зміни (показники інфляції)".
Він також запевнив, що у всіх глав областей є плани дій. "Ми їх маємо і постійно контролюємо ситуацію".
У свою чергу, говорячи про критерії, які можуть визначати оцінки роботи голів державних адміністрацій, голова Херсонської обласної держадміністрації Борис Сіленков відзначив, що вони стосуються "не тільки процесу інфляції".
Він також підкреслив: "Є певні вимоги Кабінету міністрів, і тільки коли ми об'єднаємо спільну роботу, тоді ми будемо мати відповіді про реальний стан інфляції, а також відповіді на питання, як її подолати".
Як повідомлялося, прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко дала місяць главам областей для нормалізації соціально-економічної ситуації в регіонах, по закінченні якого уряд має намір ініціювати відставку керівників тих трьох областей, по яких будуть найгірші показники
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас