Тимошенко втомилась просто спостерігати за інфляцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко втомилась просто спостерігати за інфляцією

Казна та Політика
489
Урядова команда працює на результат, а не на якісь вибори.
Про це заявила сьогодні на брифінгу Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко. Брифінг відбувся безпосередньо після виступу Президента, що звинуватив БЮТ у блокуванні роботи Верховної Ради.
За словами Тимошенко, її політична сила буде блокувати парламентську трибуну доти, поки не будуть прийняті три законопроекти, направлені на боротьбу з інфляцією. Крім того, на завтрашньому засіданні уряду буде розглянута інфляційна ситуація в областях, заслуханий звіт глав п'яти регіонів, де ситуація найбільш жалюгідна. Не виключено, що за цим підуть звільнення керівників областей.
Прем'єр вважає, що сьогодні потрібно вже припиняти пустопорожні розмови, у тому числі з високих трибун і переходити до дій. Тимошенко пообіцяла, що не буде більше просто спостерігати за тим, як під впливом інфляції розчиняються в повітрі доходи людей.
Нагадаємо, у квітні 2008 року інфляція в Україні склала 3,1%. Особливо сильно в порівнянні з минулим місяцем подорожчали овочі (на 19,1%), тваринні жири, крім масла (на 16,5%) і м'ясо (на 8,1%).
За матеріалами:
Фокус
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас