Семенюк-Самсоненко заявляє, що ОПЗ ніхто не збирається купувати — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк-Самсоненко заявляє, що ОПЗ ніхто не збирається купувати

Казна та Політика
137
Конкурс із продажу ВАТ "Одеський припортовий завод" скасований, і заявки на участь у ньому не приймаються. Про це повідомили в прес-службі Фонду держмайна України.
У такий спосіб прес-служба ФДМУ прокоментувала інформацію ЗМІ, про те, що заявки на участь у конкурсі з приватизації ОПЗ подали 4 претендента.
Нагадаємо, 5 травня Валентина Семенюк-Самсоненко застерегла потенційних інвесторів від участі у відновленому конкурсі з продажу Одеського припортового заводу. "У такій ситуації прихід інвесторів на підприємство є небезпечним, оскільки рішення буде оскаржено в судовому порядку", - сказала вона.
15 квітня Президент Віктор Ющенко своїм указом зупинив розпорядження Кабміну від 11 лютого 2008 року про затвердження умов конкурсу із продажу 99,52% пакета акцій ВАТ "Одеський припортовий завод".
25 квітня представлений прем'єр-міністром Юлією Тимошенко колективу ФДМУ як в.о. голови Фонду Андрій Портнов повідомив, що Окружний адміністративний суд міста Києва 24 квітня прийняв рішення про зупинку указів Семенюк-Самсоненко щодо припинення приватизації Одеського припортового заводу. Після чого він заявив про те, що підписав наказ про поновлення конкурсу із продажу ОПЗ.
ВАТ "Одеський припортовий завод" (м. Південне, Одеська обл.) - другий за розміром виробник аміаку та карбаміду і третій - за випуском азотних добрив в Україні, спеціалізується на перевалці хімічної продукції, що надходить із країн СНД, на експорт.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас