БЮТ представить зміни в Конституцію на цьому тижні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

БЮТ представить зміни в Конституцію на цьому тижні

Казна та Політика
122
Ініційовані БЮТ зміни в Конституцію можуть бути представлені в парламенті вже на цьому тижні.
Про це ІМК повідомив народний депутат України від БЮТ Валерій Писаренко.
"Ми будемо намагатися зробити так, щоб це було вже завтра. До кінця цього тижня ми представимо у ВР зміни в Основний Закон", - сказав політик.
На питання, чи є в проекті змін БЮТ доповнення до ст.77, що партія може змінювати черговість кандидатів у своєму списку протягом 7 днів після затвердження результатів виборів, політик відповів, що сьогодні жоден його колега-політик, жоден юрист, що себе поважає, не буде коментувати ті десятки варіантів конституцій, які з'являються в Інтернеті. "І це намагаються представити як те, що буде внесено на розгляд у ВР", - обурився Писаренко.
"Такі коментарі ми будемо робити після того, як проект змін буде внесений у парламент", - додав парламентарій.
Валерій Писаренко відзначає, що проект змін у Конституцію від БЮТ, який з'явився в інтернет-ЗМІ, може бути свого роду провокацією, щоб наперед викликати негативне ставлення до цієї ініціативи блоку Тимошенко. "Кожне інтернет-видання комусь належить і, відповідно, такі політики намагаються витіснити ті чи інші наші ідеї", - відзначив він.
Нагадаємо, Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляла, що після травневих свят БЮТ внесе в парламент зміни в Конституцію, що передбачають створення в Україні парламентської республіки.
У п'ятницю, 8 травня, в інтернет-ЗМІ був опублікований проект змін у Конституцію, які нібито представить фракція БЮТ у парламенті.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас