Кабмін відбирає у Vаnco право на видобуток української нафти — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Кабмін відбирає у Vаnco право на видобуток української нафти

Енергетика
286
Міністерство охорони навколишнього природного середовища України анулювало спеціальний дозвіл на користування надрами компанії Венко Прикерченська ЛТД. Наказ міністерства датований від 5 квітня 2008 року.
Текст наказу говорить: "Анулювати спеціальний дозвіл на користування надрами від 25 грудня 2007 року № Компанії Венко Прикерченська ЛТД на геологічне вивчення, у т.ч. дослідно-промислову розробку надр із подальшим видобутком нафти та газу, газу природного, конденсату Прикерченської ділянки континентального шельфу Чорного моря".
Нагадаємо, 11 квітня Юлія Тимошенко просила Верховну Раду разом з урядом вжити заходів щодо перегляду угоди про розподіл продукції (УРП) з укладеної між урядом України і Vanсo International.
Vanсo International і Кабінет міністрів України підписали цю УРП тільки в жовтні 2007 року. Після цього Vanсo International відповідно до умов угоди переуступила свої права і зобов'язання по УРП компанії "Венко Прикерченська ЛТД", зареєстрованій на території України для реалізації цього проекту.
За матеріалами:
Корреспондент.net
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас