Семенюк: Тимошенко готується "розпродати країну" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Семенюк: Тимошенко готується "розпродати країну"

Казна та Політика
197
Відсторонена Кабінетом міністрів від виконання обов'язків голови Фонду державного майна Валентина Семенюк-Самсоненко заявляє про доручення прем'єр-міністра Юлії Тимошенко публікувати інформацію відомства в газеті "Вісник приватизації" замість офіційних "Відомостей приватизації". Про це повідомляється на офіційному сайті Фонду держмайна України.
"Тепер, якщо довіряти її Дорученню від 06.05.08, інформація про діяльність ФДМУ повинна публікуватися в якійсь новій газеті під назвою "Вісник приватизації", - заявила Семенюк-Самсоненко.
Вона підкреслила, що, за законом, вся інформація про діяльність ФДМ публікується в Державному бюлетені про приватизацію, оперативним додатком до якого є щотижневик "Відомості приватизації".
"Зазначене особисте Доручення прем'єра без розгляду на засіданні Уряду - це ще одне грубе порушення закону", - заявила Семенюк-Самсоненко.
"Важко підібрати пристойні слова, щоб дати оцінку діям окремих особистостей уряду в сфері приватизації та управління державним майном. Це підготовка тотального розпродажу держави, і кожного дня Тимошенко, уже відверто це демонструє, здійснюючи один за одним ганебні неправомірні кроки, - підкреслила Семенюк-Самсоненко.
На сайті ФДМУ надана також копія документа, про який говорить голова ФДМУ.
Документ, нібито підписаний прем'єром, містить такий текст "Прошу вжити необхідних заходів із забезпечення публікацій Фонду державного майна в газеті "Вісник приватизації" тільки за узгодженням з в.о. голови Фонду Портновим А.В.".
Як відомо, раніше Семенюк-Самсоненко також демонструвала ЗМІ кілька паперів, які народний депутат Андрій Портнов видавав за накази Фонду, підписані ним як в.о. голови Фонду.
"На цих документах немає ні печаток, ні штампів документа строгої звітності. Це така ж фальшивка, як і газета "Відомості приватизації", у якій ішла мова про продовження конкурсу із продажу акцій ВАТ "Одеський припортовий завод", - відзначила Валентина Семенюк-Самсоненко.
"Зверну увагу інвесторів, що всі оголошення, опубліковані у фальшивому номері газети, також недійсні. Із цього приводу проводиться службове розслідування, і незабаром будуть офіційні висновки органів, які його проводять", - заявила вона.
Як підкреслила Валентина Семенюк-Самсоненко, фальшивої приватизації ні Одеського припортового заводу, ні будь-якого іншого, навіть маленького підприємства по фальшивій газеті і фальшивих керівниках Фонду в Україні не буде.
За матеріалами:
NEWSru.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас