Ющенко вимагає від Ради якомога швидше збільшити штрафи для водіїв-порушників — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ющенко вимагає від Ради якомога швидше збільшити штрафи для водіїв-порушників

233
Президент України Віктор Ющенко наполягає, щоб Верховна Рада невідкладно прийняла в цілому закон, що передбачає істотне посилення відповідальності за порушення правил дорожнього руху, а також розміри штрафів. Про це заявив під час брифінгу заступник голови Секретаріату Президента Ігор Пукшин, передає кореспондент «proUA».
Пукшин нагадав, що вищевказаний законопроект був внесений у парламент як законодавча ініціатива Глави держави в січні цього року і прийнятий у першому читанні.
Також Ющенко сьогодні звернувся до Міністерства внутрішніх справ і глав державних обласних адміністрацій із проханням підсилити боротьбу з порушеннями правил дорожнього руху та організувати профілактичну роботу щодо таких порушень.
Підставою для такого звернення, за словами Пукшина, стало ускладнення ситуації на дорогах - за останні 10 днів на дорогах загинули 252 людини. У цілому, за останній місяць різко зросла кількість дорожньо-транспортних випадків, у тому числі, зі смертельним результатом, що дозволяє називати ситуацію на дорогах катастрофічною, додав він.
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас