Медведько і Наливайченко розповіли Ющенкові, як будуть боротися з корупцією — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Медведько і Наливайченко розповіли Ющенкові, як будуть боротися з корупцією

111
Співголови Міжвідомчої робочої групи з питань протидії корупції - в.о. голови СБУ Валентин Наливайченко і Генеральний прокурор Олександр Медведько представили Президентові Віктору Ющенкові План дій, що передбачає три пріоритетні напрямки боротьби з корупцією в 2008 році.
Про це йшла мова на нараді Президента зі співголовами, повідомила прес-служба Глави держави.
Зокрема, пріоритетними напрямками Плану дій є - земельна сфера, корупція управлінського апарату та безпосередньо план дій стражів порядку, органів прокуратури і юстиції.
Зі свого боку Ющенко відзначив, що хоче бачити спільну роботу всіх органів, залучених у протидію з корупцією: "Щоб ми били в одну точку - у тому числі, на рівні відповідних обласних, районних органів - щоб ми мали план спільних дій, організовану статистику, звітність, відповідні заходи, інформацію в центр".
Говорячи про необхідність зосередитися в 2008 році на декількох основних напрямках боротьби з корупцією, Президент відзначив: "Мені б хотілося, щоб ми побачили в масі цих завдань кілька ключових провідних пріоритетів - що є найбільш загрозливим, актуальним, найбільше тривожить сьогодні суспільство".
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас