Портнов: Балога готує для мене кримінальну справу — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Портнов: Балога готує для мене кримінальну справу

209
20 травня відбудеться конкурс із залучення інвесторів для покупки Одеського припортового заводу. Про це заявив в.о. голови Фонду держмайна Андрій Портнов, призначений на цю посаду Кабміном, повідомляє кореспондент ІМК ("Інтермедіа консалтинг").
"Ми будемо проводити конкурс із залучення інвестора за будь-яких погодних умов", - сказав він.
Політик стверджує, що трудовий колектив ОПЗ наполягає на тому, щоб була чесна та прозора приватизація і щоб був інвестор, що, за прогнозами, може запропонувати за завод від 2 до 3 млрд. дол.
"Якщо нам будуть заважати (у приватизації заводу. - ред.), ми будемо наповнювати бюджет доходами від митниці, податками і доходами, отриманими від боротьби з мафією", - заявив А.Портнов.
"Якщо парламент не звільнить Валентину Семенюк-Самсоненко з посади голови ФДМ, ми будемо виконувати рішення ВР", - додав він.
У той же час, Портнов відмовився коментувати, чи буде в парламенті прийняте таке рішення, мотивуючи це тим, що він - зацікавлена особа.
Політик повідомив, що в цей момент уживаються спроби відкрити кримінальну справу проти нового керівництва Фонду.
"Такі спроби є, СБУ не виходить із Банкової, і там робляться відповідні доручення", - сказав він.
Андрій Портнов відзначив, що хоч кримінальна справа проти нього поки не відкрита, але такі спроби вживаються головою СП Віктором Балогою, "який дає доручення СБУ".
"Нас не зупиняють ні незаконні рішення судів, ні протести прокурора, які ми відхилили, ні порожні укази президента, щодо яких є рішення Конституційного Суду", - резюмував в.о. голови ФДМ.
За матеріалами:
ИнтерМедиа Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас