Росія знову забракувала український сир. Через кишкову паличку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Росія знову забракувала український сир. Через кишкову паличку

286
Фахівцями Управління Федеральної служби Російської Федерації з ветеринарного і фітосанітарного нагляду по Білгородській області була виявлена партія неякісного сиру з України.
За інформацією Управління Россельхознадзора, у результаті моніторингових досліджень у ФГУ "Білгородська міжобласна ветеринарна лабораторія" у сирі "Звенигородський Екстра" з України виявлені бактерії групи кишкової палички. Позитивні результати отримані при первинному і вторинному лабораторному дослідженні. Зразки сиру були відібрані фахівцями відділу ветеринарного нагляду на МАПП "Нехотеєвка".
Виробник сиру - ВАТ "Великобурлукський сирний завод" Харківської області, одержувач - ТОВ "Компанія Еллада" (м. Москва).
Як повідомлялося раніше, Федеральна служба з ветеринарного і фітосанітарного нагляду ("Россельхознадзор") скасувала тимчасові обмеження на поставки сиру і сухого молока "Гадяцькому сирзаводу" (Полтавська обл.) і "Новоград-Волинському сиркомбінату" (Житомирська обл.) і з 18 лютого дозволила відновити поставки продукції на російський ринок. Крім того, "Россельхознадзор" дав дозвіл "Сарним’ясопрому" (Рівненська обл.) на експорт продукції
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас