Тимошенко: Покажіть мені, де зараз "УкрГаз-Енерго". І це ще не кінець — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко: Покажіть мені, де зараз "УкрГаз-Енерго". І це ще не кінець

Енергетика
374
Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко впевнена, що керівництво "УкрГаз-Енерго" буде притягнуто до кримінальної відповідальності. Про це вона заявила сьогодні на нараді із главами місцевих адміністрацій і керівниками газових організацій.
"Пам'ятаєте, скільки розповідали, що "УкрГаз-Енерго" буде на внутрішньому ринку України працювати довічно, і що плювали вони на уряд, на прем'єра, на НАК "Нафтогаз України", на Мінпаливенерго? І говорили, що в них є інший "центр керування польотом", перед яким вони звітують, і де вони будуть постійно доїти внутрішній ринок України нескінченно, причому руйнуючи всі системи. Покажіть мені, де зараз "УкрГаз-Енерго", і це ще не кінець. Я впевнена, що за це буде ще й кримінальна відповідальність від першого і до останнього керівника, ким би вони сьогодні не були - депутатами чи просто звільненими людьми", - підкреслила Тимошенко.
Довідка. "УкрГаз-Енерго" - спільне підприємство НАК "Нафтогаз України" і компанії RosUkrEnergo AG (Швейцарія), було створено в лютому 2006 року. Воно було єдиним постачальником природного газу в Україну. "УкрГаз-Енерго" продавало промисловим споживачам України природний газ, що купувався в RosUkrEnergo.
12 березня ц.р. на переговорах у Москві між керівництвом НАК "Нафтогаз України" і ВАТ "Газпром" було підписано рішення про усунення з газового ринку України компанії "УкрГаз-Енерго".
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас