Куди краще інвестувати в травні — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Куди краще інвестувати в травні

Казна та Політика
1635
Найприбутковышими інвестиційними інструментами до 1 травня цього року стануть депозити, акції й золото.
Зокрема, Ігор Кологривов, директор компанії з управління активами "Рінако-Інвест", радить не чекати слушної миті для покупки інвестиційних сертифікатів. За його переконанням, він уже наступив.
Сергій Литвин, президент фінансової компанії "Укранет", рекомендує зупинити свій вибір на акціях, пояснюючи це тим, що в країні очікуються рішення політичних проблем і, як наслідок, ратифікація парламентом вступу до СОТ.
Також квітень це початок активних приватизаційних процесів. Всі ці події поряд з новинами з-за кордону визначать реакцію нашого фондового ринку мінімум до вересня 2008р. Таким чином, український інвестор одержав можливість відкупити акції за мінімальними цінами.
А от Олег Матлінг, начальник департаменту товарних ринків Укрпромбанку, упевнений в тому, що інвестувати треба в золото. Він розповідає, що в середині березня нового історичного максимуму в районі $1 030 за унцію золото протягом декількох днів втратило у вартості більш ніж 10%, знайшовши підтримку лише на рівнях близьких до $900.
Поштовхом до такої істотної корекції (першої з 2006 року) послужило рішення ФРС про зниження ставки з федеральних фондів на 0,75%, тоді як ринок очікував зниження на 1%. В результаті несподіване зміцнення долара дало старт фіксації прибутку, що стала причиною падіння ціни. Закінчення корекції, що може відбутися і нижче $900, буде вдалим моментом для покупки металу.
За матеріалами:
Простобанк Консалтинг
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас