На будівництво мостів у Запоріжжя з початку року надійшло 140 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

На будівництво мостів у Запоріжжя з початку року надійшло 140 млн грн

Нерухомість
153
На будівництво мостів у Запоріжжя з початку року надійшло 140 млн грн.
Як повідомив міський голова Запоріжжя Євген Карташов на прес-конференції в п'ятницю, на будівельному майданчику триває закладка бетону в основу центральної опори майбутнього моста. Незабаром почнеться монтаж опалубки, що поставляє австрійська фірма "Дока".
Мер Запоріжжя продовжує наполягати на тому, що запланованих у держбюджеті 350 млн грн недостатньо для будівництва мостів. Він упевнений, що в держави є можливість для збільшення фінансування будівельних робіт, і виділення додатково 250 млн грн.
"При кожному надходженні грошей я спеціально шлю телеграми Юлії Володимирівні (прем'єр-міністрові Ю.Тимошенко). Для того, щоб нагадати, що після цього платежу повинен бути наступний...Уже всі знають, що Запоріжжю потрібні ці гроші. Де б я не був, яка б тема не розглядалася, я завжди закінчую мостами", - сказав Є.Карташов.
Він також повідомив, що зажадає від народних депутатів із Запоріжжя (міжфракційна депутатська група "Запорізький край", очолювана Таріелом Васадзе, у яку входять депутати від БЮТ, Партії регіонів, КПУ, Блоку Литвина) піти у відставку у випадку, якщо не вирішиться питання з додатковим фінансуванням головного будівельного об'єкта міста.
"Я говорю - якщо ви не відстоїте наші позиції, перше що ви повинні зробити - це подати у відставку", - сказав мер
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас