Великих платників податків ДПАУ буде супроводжувати індивідуально — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Великих платників податків ДПАУ буде супроводжувати індивідуально

Казна та Політика
231
Державна податкова адміністрація України і платники податків почали проект індивідуального податкового супроводу великих платників податків у восьми найбільших промислово розвинених регіонах України.
Про це УНІАН повідомили в прес-службі ДПА України з посиланням на матеріали Інформаційно-довідкового департаменту Державної податкової служби.
Розробкою і впровадженням стратегії роботи органів Державної податкової служби України з великими платниками податків займається управління організації роботи з великими платниками податків, що створено в центральному апараті ДПС.
Структурний підрозділ визначає критерії відбору великих платників податків, організаційну структуру і кадрову політику спеціалізованих інспекцій, надає методичну і практичну допомогу в організації роботи з великими платниками податків, узагальнює передовий досвід організації роботи з великими платниками податків в інших країнах, адаптує та впроваджує його в спеціалізованих інспекціях, організовує підготовку і підвищення професійного рівня працівників інспекцій.
Спеціалізовані державні податкові інспекції з роботи з великими платниками податків діють у Донецьку, Дніпропетровську, Запоріжжі, Луганську, Миколаєві, Одесі, Харкові та Києві.
На сьогоднішній день на обліку в спеціалізованих державних інспекціях перебувають 1890 платників податків, або 0,2% від загальної кількості платників податків.
За перший квартал цього року платниками спеціалізованих державних податкових інспекцій забезпечено 10 437 млн. грн. нарахувань податків у державний бюджет, що становить 40% загальних нарахувань по Україні. При цьому, у порівнянні з відповідним періодом минулого року нарахування збільшилися на 3171 млн. грн., або на 43,6%.
За матеріалами:
УНІАН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас