У березні на первинному ринку комерційної нерухомості Ялти ціна офісних приміщень збереглася на 2,2 тис./кв. м долл. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У березні на первинному ринку комерційної нерухомості Ялти ціна офісних приміщень збереглася на 2,2 тис./кв. м долл.

Нерухомість
254
У березні на первинному ринку комерційної нерухомості Ялти ціна офісних приміщень збереглася на рівні лютого й становила 2 200 доларів за кв. м
Про це Українським Новинам повідомив маркетолог ріелтерської компанії "НТН" (Сімферополь) Олена Казакова.
У березні в центрі міста (1я - 2я лінії) вартість офісних приміщень коливається в межах 2,2 тис. - 5 тис. доларів за кв. м.
У районах віддалених від центру (3-я лінія) вартість офісних приміщень збереглася на рівні лютого й коливається в межах 1,4 тис. - 1,85 тис. доларів за кв. м.
У березні середня вартість оренди офісних приміщень (2-я лінія) збереглася на рівні лютого й становила 30-60 доларів за кв. м.
У центральних районах (1-я лінія) вартість оренди офісів у березні не змінилася порівняно з лютим і становить 50-100 доларів за кв. м,
У районах, віддалених від центра (3-я лінія), орендна плата за офісні приміщення збільшилася на 25%, або на 5 доларів, до 25 доларів за кв. м.
Основні обсяги будівництва в Ялтинському регіоні здійснюють компанії "Консоль", "Союзбуд Технології", "Кримбуд" і "Професіонал".
Вартість квадратного метра в Ялті залежить від того, на якій відстані від моря перебуває об'єкт. Виходячи із цього, у Ялті можна виділити три лінії.
До першої лінії, центральній частині міста, відносяться такі вулиці: Єкатерининська, Чехова, Ігнатенка, Графський проїзд, Рузвельта, Боткінська, Московського, Київська, Гоголя, Карла Маркса, Садова.
Друга лінія - це вулиці, які прилягають до центральної: Ломоносова, Соханя, Таврицька, Войкова, Володарського, Руданського, Піонерська, Червоноармійська, Кірова, Ленінградська, Куйбишева, Кривошти.
Третя лінія - Блюхера, Українська, Будівельників, Сєченова, Курчатова, Суворівська, Тімірязєва, Крупської, Халтуріна, Чернова, Горіхова, Мисхорська, Свердлова, Стаханівська, Винороба Єгорова, Дзержинського.
За матеріалами:
Українські Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас