Укрексімбанк підвів підсумки проведення тендеру щодо закупівлі платіжних терміналів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Укрексімбанк підвів підсумки проведення тендеру щодо закупівлі платіжних терміналів

Фондовий ринок
127
Перемогу у тендері, оголошеному ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" щодо закупівлі обладнання для обслуговування операцій з використанням міжнародних платіжних карток систем VISA Int. та Europay Int., здобула компанія ДП "РРС". Проведення тендеру було пов'язане з впровадженням Укрексімбанком нового програмного забезпечення для процесінгового центру.
У межах контракту ДП "РРС" буде поставляти Укрексімбанку платіжні термінали VeriFone та програмне забезпечення для їх роботи із новою процесінговою системою банку, яка буде впроваджена в серпні поточного року. Поставка програмного забезпечення буде проводитися як для існуючої мережі терміналів, так і для нових пристроїв. Крім того в банку буде встановлено систему управління мережею терміналів.
Унікальною особливістю проекту є додаткове шифрування усього трафіка між процесінговим центром Укрексімбанку та терміналом, що дозволить значно знизити ризик несанкціонованого доступу до інформації під час її передачі. Ця функція буде реалізована компаніями INPAS та OpenWay Systems.
ВАТ "Державний експортно-імпортний банк України" – універсальна кредитно-фінансова установа із 100% державним капіталом. Укрексімбанк належить до групи найбільших банків України, має відділення і представництва в усіх областях та великих індустріальних містах країни. З 1996 року є принциповим членом платіжних систем VISA Int. та Europay Int., з 1998 – розрахунковим банком системи Europay Int. в Україні. Укрексімбанком емітовано 90 000 міжнародних платіжних карток, встановлено майже 600 платіжних терміналів.
ДП "РРС" – регіональний представник RRC Group Company, до складу якої входять компанії:
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас