Форекс - прогноз на середу 23.04.2008 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Форекс - прогноз на середу 23.04.2008

Фондовий ринок
181
У середу з найбільш важливих економічних даних очікуються:
11:00 - Виробничий індекс PMI і індекс PMI у сфері послуг у Єврозоні, квітень.
Очікується, що виробничий індекс PMI знизився в січні до 51.7, тоді як у березні він склав 52.0. Індекс PMI у сфері послуг також зменшився, склавши 51.4, проти колишніх 51.6. Більш низькі значення будуть сприяти ослабленню євро і, якщо реальні дані не виявляться кращими за прогноз, то можна чекати падіння курсу європейської валюти. Деяким раніше виходять ті ж дані з Німеччини, які також обіцяють зниження. Відхилення від прогнозу викличе зміни і в європейському індексі, і коливання курсу євро можуть початися вже о 10.30.
11:30 - Публікація протоколу засідання Банку Англії.
У середу будуть опубліковані хвилинки останнього засідання Банку Англії, на якому було вирішено понизити ключову процентну ставку на 25 базисних пунктів (10-оі квітня).
14:00 - Індекс рефінансування від МВА у США, на 18-оі квітня.
Для зміцнення долара необхідно збільшення індексу рефінансування, тобто зростання його значення повинен перевищити попередні 2.50%. Тому що ринок нерухомості стоїть зараз у центрі уваги, то й цей індекс рефінансування буде під пильною увагою трейдерів.
15:30 - Об'єм роздрібних продажів у Канаді, лютий.
За прогнозами, роздрібні продажі в Канаді збільшилися в лютому тільки на 0.3%, тоді як у попередньому місяці приріст склав 1.5%. Такі дані, швидше за все, будуть мати слабкий знижувальний тиск на канадський долар, якщо, звичайно, не виявляться вищим за прогноз.
17:30 - Дані щодо запасів сирої нафти, бензину та дистилятів від міністерства енергетики США, на 18 квітня.
Дані щодо запасів нафти, бензину та дистилятів від міністерства енергетики здатні вплинути на американський долар. Якщо запаси бензину та дистилятів знизилися, то, щоб поповнити їх запаси, необхідно подолати вже наявні запаси нафти, але, хоч вони й виросли, повністю забезпечити попит на бензин і дистиляти не зможуть, а виходить, за цим піде нова закупівля нафти (незважаючи на зростання останніх запасів). Так що, якщо запаси збільшаться, то це зробить знижувальний тиск на ціни на нафту, що, у свою чергу, підсилить долар.
За матеріалами:
Real Trade
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас