Акції американських компаній торгуються різнонаправлено — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Акції американських компаній торгуються різнонаправлено

Фондовий ринок
103
На торгах у понеділок не спостерігалося чіткої кореляції між акціями вхідними в індекс DJIA, NASDAQ і S&P500. Причиною цього була публікація негативного звіту про діяльність найбільшого банку в Сполучених Штатах - Bank of America.
Відповідно до звіту чистий прибуток банку в 1-му кварталі впав на 77%. До того ж за звітний період в 5 разів збільшилися суми покриття витрат з кредитів. Після публікації цих дані акції Bank of America втратили в ціні майже 1 дол., тим самим упавши на 2.5% до рівня 37.6 дол. за акцію.
Разом з акціями цього банку, упали котирування акцій і інших банком і компаній фінансового сектора, у результаті чого індекс Dow Jones Industrial Average за підсумками понеділка знизився на 22 пункту до рівня 12819. Індекс Standard & Poor's 500 також продемонстрував невелике зниження трохи більше ніж на 2 пункти до 1387 пунктів.
Варто відзначити, що в той час, коли акції компанії фінансового сектора показали зниження, акції технологічних і промислових компаній за підсумками торгів у понеділок зміцнилися.
Підтримку акціям технологічних компаній надали підтримку позитивні звіти Intel і Google. Також значно зміцнилися акції Apple, які продемонстрували зростання майже на 7 дол. або 4.5% до рівня 168.2 дол. за акцію. Акції Apple користуються попитом з боку інвесторів на очікуваннях позитивного звіту про результати діяльності, публікація якого очікується в середу.
У результаті росту технологічних компаній, і промислових компаній, в основному тих, які займаються видобутком сировини, індекс Nasdaq зміцнився на 5 пунктів до максимального значення за останні 3 місяці на рівні 1911 пунктів.
За матеріалами:
xDirect
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас