Легше попередити, ніж виправити — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Легше попередити, ніж виправити

Нерухомість
295
Для того, щоб покупка квартири не стала найбільшою трагедією в житті, необхідно підійти до справи з усією відповідальністю, починаючи від збору документів і закінчуючи заселенням на жадані квадратні метри. Угода купівлі-продажу по праву вважається однією із найнебезпечніших і найбільш грошових угод. Особливо, якщо угода стосується покупки і продажу квартири. Сьогодні покупка квартири подія, що вимагає досить значних капіталовкладень, а якщо справа стосується покупки квартири у великих містах, то можна говорити і про досить пристойний стан.
Звичайно, таку угоду хочеться убезпечити з усіх боків. Самі ріелтори невпинно попереджають про те, щоб потенційні покупці не попадалися на вудку шахраїв, яких на ринку нерухомості безліч. Найчастіше людям пропонуються великі квартири за ціною, нижче ринкової. Результатом такої угоди стають обдурені покупці.
Сьогодні уряд розробляє програми, які можуть убезпечити угоди купівлі-продажу квартир, але поки, на жаль, ці програми ще не набули чинності. Що повинні враховувати покупці перед укладанням угоди? Це ретельно вивчити ринок нерухомості для того, щоб одержати чіткі орієнтири в цінах. Чудес не буває і квартиру в мегаполісі, за ціною квартири в якому-небудь провінційному містечку, можуть запропонувати тільки шахраї.
Все частіше при покупці квартири радять звертатися до послуг юристів. Звичайно, за його консультації прийдеться заплатити додатково, але зате ви будете мати чітке уявлення про те, що написано в документах і які сьогодні тенденції на ринку, запам'ятайте, що один невірно поставлений підпис може зробити угоду недійсною.
За матеріалами:
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас