20 архітекторів - 20 вілл — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

20 архітекторів - 20 вілл

Нерухомість
200
На Тайвані побудують селище з 20 вілл, спроектованих 20 видними сучасними архітекторами.
Серед учасників - голландці MVRDV, датчанин Джуліен Де Шмедт, японські архітектори Кенго Кума і Тошико Морі, іспанець Фернандо Меніс, а також - 10 тайваньських архітекторів.
Вілла, спроектована Кенго Кума, називається Аймай, що означає "таємнича". Таке ім'я визначає й ідею проекту: це слово означає по-японськи неясний, невизначений стан або справа.
У будинку немає чіткої межі між зовнішнім простором та інтер'єром, природним і штучним: будівля і природне середовище поступово перетікають одне в інше. Кума використав складну топографію місцевості, щоб змусити будинок майже розчинитися в повітрі.
Джуліен Де Шмедт (JDS) зв'язав свою віллу з ландшафтом за допомогою особливої організації внутрішнього простору: приміщення в його будинку - як штучні хвилі, що перетворюються в кімнати з панорамним видом.
За його словами, він створив архітектуру із природи, його будівля використовує навколишнє середовище, нічого не додаючи до пейзажу: це приклад свого роду симбіозу. Вілла звернена до гарних видів на околиці, але захищає себе від поглядів зовні.
Будівництво житлового комплексу Next-Gene20 почнеться в липні 2008, а закінчитися - наприкінці 2009 року.
За матеріалами:
24.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас