Ощадбанк освоює “Глобус” — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ощадбанк освоює “Глобус”

Фондовий ринок
141
Головне управління Ощадбанку по м. Києву та Київській області, про що ми вже повідомляли, відкрило свою нову філію у торгово-розважальному комплексі “Глобус”, який розміщений під столичним майданом Незалежності.
Тепер банк зробив ще один важливий крок по освоєнню “Глобусу”. Його відвідувачів почали обслуговувати сучасні банкомати, які поставляє Ощадному банку добре відома у світі німецька компанія Wincor Nixdorf. Як розповів начальник Київського Головного управління Ощадбанку Сергій Мішта, їх було вирішено встановити у різних місцях комплексу ще на стадії підготовки до відкриття тут банківського офісу. Сьогодні чотири банкомати вже працюють, а п’ятий готується до запуску.
За словами банкіра, одним із завдань Ощадного банку на цьому людному об’єкті в самому центрі Києва є надання киянам та гостям столиці широкого спектру банківських послуг. Адже в “Глобусі” кількість відвідувачів помітно збільшується. Так що гріх було залишити торгово-розважальний комплекс європейського рівня без автоматів для систем банківського самообслуговування. Та й бажаючих здійснити за допомогою пластикової картки операції по зняттю готівки через банкомати щодня чимало.
За матеріалами:
Ощадбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас