Женихи-мільярдери на будь-який смак — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Женихи-мільярдери на будь-який смак

856
Якщо дівчині дуже хочеться купити автомобіль Lamborghini, але зовсім не хочеться самій на нього заробляти, залишається одне - вдало вийти заміж. Для таких мисливиць за заможними нареченими Forbes склав рейтинг найбагатших холостяків світу.
Най-най
Найчарівнішим і найпривабливішим з вільних багатіїв став росіянин. Власник горілчаної компанії "Російський стандарт" та однойменного банку Рустам Таріко може зачарувати будь-яку представницю прекрасної статі. Якщо не зовнішністю і темпераментом, то багатством у розмірі 3,5 мільярдів доларів.
Російський підприємець у свої 46 дотепер не одружений, хоча має двох 4-річних дочок-близнючок. Він - справжня знахідка для світської левиці, оскільки відомий своєю щедрістю та любов'ю до гарного життя. Рустам першим у Росії купив автомобіль Maybach за півмільйона доларів, а пізніше придбав віллу на острові Сардинія.
Власник мережі супермаркетів мільярдер Рональд Беркл може похвастатися не меншим багатством, ніж Таріко. Однак в очах жінок він явно програє росіянинові. Пенсійний вік, троє дітей від попереднього шлюбу, затягнуте розлучення і поділ майна не додають очок каліфорнійському магнатові.
Втім, дівчина, що ризикне "окільцювати" Беркла, одержить пропуск у найбільш вишукане товариство, адже він - давній друг екс-президента Білла Клінтона і його дружини Хілларі. Останнім часом Рональда неодноразово бачили в компанії голлівудської акторки Кейт Хадсон. Можливо, саме вона мітить у друзі сім'ї президента.
Молоді та заможні
Дівчатам, що мріють зустріти свого принца, Forbes пропонує 24-річного німецького князя Альберта фон Терн і Таксіс. Його багатство становить 2,3 мільярди доларів. Але, щоб роздобути настільки завидного нареченого, прийдеться спочатку зачарувати його матір і старших сестер, які живуть із Альбертом у фамільному замку і мають на нього величезний вплив.
Поки юний мільярдер не особливо цікавиться пошуком "половинки", весь вільний час він воліє проводити... з автомобілями. Німецький князь давно є членом гоночної команди італійського чемпіонату.
Один з наймолодших багатіїв - 27-річний син убитого ліванського прем'єр-міністра Рафіка Харірі Фахд. Успадкувавши медіахолдинг та активи в банківському секторі від свого батька, Фахд котрий рік підряд входить у список найбагатших жителів планети. Ліванець "коштує" 2,3 мільярди доларів. Втім, високий красень-брюнет може зачарувати дівчину, навіть не називаючи суми на своєму банківському рахунку.
Замикає п'ятірку завидних наречених планети 44-річний британець Чарльз Данстон. Голова торговельної мережі Carphone Warehouse дуже чарівний і не менш добрий - що, безсумнівно, плюс для майбутнього чоловіка. Співробітникам своєї компанії він завжди дарує торт на день народження і надає безкоштовний вихідний. А статки 1,8 мільярда легко можуть сховати його зайву вагу. Та й познайомитися із Чарлі мисливиці за багатим чоловіком не важко буде, досить відвідати будь-яку велику регату. Адже Данстон - фанат яхт-спорту і таких заходів ніколи не пропускає.
Абрамович не котирується
У цілому списки багатих наречених зріділи. 2007-й став роком розчарувань для шанувальниць Ларрі Пейджа і Сергія Гріна. Торік співзасновників пошуковика Google "окільцювали", причому майже одночасно. Строгий відбір експертів Forbes також не пройшли Михайло Потанін і Роман Абрамович. Репутацію першого, мабуть, підпсували чутки про можливе весілля із Ксенією Собчак. У свою чергу, подруга Ксенії Дар’я Жукова так міцно "зачепила" Абрамовича, що навіть авторитетний Forbes не зважився заважати їхньому роману і називати російського олігарха завидним нареченим.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас