У Києві стартувала програма з ремонту житлових будинків — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У Києві стартувала програма з ремонту житлових будинків

Нерухомість
137
Сьогодні за участі першого заступника голови Київської міської державної адміністрації (КМДА) Анатолія Голубченка відбулася чергова виїзна нарада щодо перевірки утримання житлового фонду столиці.
"Цього року в Києві стартувала Програма мера з ремонту житлового фонду Києва, що охоплює близько 4 тис. житлових будинків і прибудинкових територій по всьому місту. З метою перевірки виконання цієї Програми ми почали комплексні виїзди по безпосередніх адресах в усі райони Києва", - відзначив Голубченко. Його слова процитували в прес-службі КМДА.
"Уже до Дня Києва ми плануємо відремонтувати 30% від усієї кількості житлових будинків, включених у Програму ремонту житлового фонду. Я, у свою чергу, обіцяю контролювати перебіг виконання такого плану і закликаю самих жителів до такого контролю - це буде гарним стимулом працювати ефективніше", - сказав він.
Нагадаємо, що за дорученням Київського міського голови Леоніда Черновецького, фінансування житлово-комунального господарства Києва збільшено в порівнянні з 2006 роком майже втроє. Цього року на розвиток цієї сфери закладено майже 700 млн. грн., з яких 251 млн. грн. - на програму "Твій дім, твій двір". У порівнянні з попередніми роками цей показник зріс на 83 млн. грн.
Уперше передбачено цільове фінансування прибудинкових територій обсягом 50 млн. грн. На розвиток і реконструкцію ліфтового господарства виділено майже 154 млн. грн., що дасть можливість відремонтувати близько 1 тис. ліфтів. На розвиток інженерних мереж цього року буде направлено вдвічі більше коштів, ніж в 2005 році, - близько 480 млн. грн.
На капітальний ремонт житлового фонду комунальної власності районів і на підготовку житлового фонду до роботи в осінньо-зимовий період 2008-2009 р. направлять 191 млн. 522 тис. грн.; на капітальний ремонт житлових будинків, прийнятих у комунальну власність територіальних громад районів у м. Києві від підприємств-банкрутів, - 27 млн. 586 тис. грн.; на капітальний ремонт об'єктів житлового фонду столиці інших форм власності - 20 млн. грн.; на закупівлю урн для збору сміття - 1 млн. 900 тис. грн.; на вирішення позаштатних ситуацій у житловому господарстві міста - 10 млн. грн.
За матеріалами:
ЛігаБізнесІнформ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас