Названо найкорисніший фрукт — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Названо найкорисніший фрукт

Аграрний ринок
3215
У яблуках міститься найбільша кількість корисних речовин, які не тільки знижують ризик утворення ракових пухлин, але й захищають організм від серцево-судинних захворювань.
До такого висновку прийшли австралійські вчені після всебічних багаторічних досліджень. За словами фахівців, яблука впливають на людський організм завдяки наявності потужних антиоксидантів.
У кожному фрукті їх міститься в півтора рази більше, ніж у сімдесяти п'ятьох грамах чорниці, удвічі більше, ніж у чашці чаю, утричі - ніж в апельсині, і майже у вісім разів більше, ніж у середньому банані.
Раніше американські вчені довели, що регулярне вживання яблук та яблучного соку запобігає руйнуванню клітин мозку, що приводить до втрати пам'яті. Під час дослідження застосовувалися стандартні тести на проходження мишами лабіринту і наступні дослідження проб із тканинами мозку. Експеримент показав, що значно швидше проходили лабіринт миші, у яких була збалансована дієта з додаванням у воду яблучного соку. Вони щодня споживали таку кількість соку, що еквівалентна споживанню людиною 2-3 чашок яблучного соку або 2-4 яблук.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас