Ціна золота на міжнародних ринках може привести до 330.30 дол. за трійську унцію — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Ціна золота на міжнародних ринках може привести до 330.30 дол. за трійську унцію

Фондовий ринок
607
Ціна золота на міжнародних ринках може привести до 330.30 дол. за тр. унцію, повідомила прес-служба банку «Аваль» з посиланням на департамент фінансових ринків АППБ «Аваль».
За інформацією аналітиків департаменту фінансових ринків, поточний тиждень ознаменувався продовженням тенденції залежності динаміки валютних курсів від динаміки розвитку подій на фондовому ринку США. Як повідомили аналітики, тестування технічного рівня 1.0200 євро/дол. (євро/грн.=5.4350) досягло максимального рівня за останні 2,5 роки і склало 1.0215 євро/дол.
Крім того, на думку аналітиків АППБ «Аваль», падіння DJI за кілька останніх годин роботи американської сесії до рівня 8 400 18 липня привело до нової хвилі покупок EUR проти USD. У результаті чого на азіатській сесії спостерігалася могутня хвиля покупок євро/дол., що і привело до тестування вищезгаданого рівня. Поточний рівень євро/дол. (євро/дол.=1.02) сприймається багатьма учасниками ринку як непоганий рівень опору, де намічається закриття частини довгих позицій по EUR. Однією із ключових подій на поточному тижні, як вважають у департаменті фінансових ринків банку «Аваль», був виступ глави Федеральної Резервної системи — Алана Грінспена, що давав коментарі про поточну ситуацію на міжнародному валютному і фондовому ринку. Його висловлення цього разу були сприйняті учасниками ринку, як пасивно-нейтральні й у підсумку не додали впевненості. Падіння DJI і SPC 18 липня було тому підтвердженням — з початку року DJI вже упав на 17 проц.
Як наслідок, вищезгадані події не могли не відбитися і на ринку золота, що як і раніш дорожчало з кожним новим падінням DJI. Цього разу золото зупинило свою корекцію від рівня 330 дол. за 1 тр. ун. на рівні 310, де й одержало новий поштовх до 319-320 дол. за тр. ун. «На сучасний момент можна з визначеною впевненістю говорити, що пробиття рівня 320 дол. за тр. ун. напевно приведе до руху вище попереднього максимального значення 330.30 дол. за тр. ун.», — підкреслюють аналітики.
За матеріалами:
Райффайзен Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас