Мікрофінансовий Банк розпочав емісію платіжних карток Visa Inт. — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мікрофінансовий Банк розпочав емісію платіжних карток Visa Inт.

Фондовий ринок
90
У червні 2002 року Мікрофінансовий Банк став асоційованим членом міжнародної платіжної системи Visa International. З 15 липня цього року Банк розпочав емісію карт VISA Classic та VISA Electron. Основна увага департаменту платіжних карток банку буде зосереджена на обслуговуванні представників приватного бізнесу та реалізації зарплатних проектів на підприємствах.
Для довідки:
ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" – спеціалізується на кредитуванні та мікрокредитуванні приватних підприємців, підприємств малого та середнього бізнесу. ЗАТ "Мікрофінансовий Банк" - отримав ліцензію НБУ на здійснення банківських операцій 29 січня 2001 р. Діюча ліцензія НБУ №195 від 6 грудня 2001 року.
На 1 червня в Україні відкрито представництва Банку в мм. Київ, Львів, Донецьк, Харків, Одеса, Краматорськ, Маріуполь, Біла Церква, Славутич. Відкрито відділення №1 у м. Київ.
Засновниками Банку є: Європейський Банк Реконструкції та Розвитку (20%), Міжнародна фінансова Корпорація (Група Світового Банку) (20%), Німецько-Український фонд (20%), фонд Western NIS Enterprise (США) (20%), фонд DOEN (Голландія) (10%) та інвестиційна компанія IMI (Німеччина) (10%). Статутний капітал банку складає EUR10 млн.
Мікрофінансовий Банк надає кредити у гривні, євро та доларах США.
За матеріалами:
ПроКредит Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас