Нємцов: Зростання інфляції в Україні - результат виплати внесків "Ощадбанку" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Нємцов: Зростання інфляції в Україні - результат виплати внесків "Ощадбанку"

Казна та Політика
262
Повернення внесків Ощадбанку СРСР населенню України є причиною інфляції в країні. Про це сьогодні на прес-конференції в Києві заявив віце-прем'єр уряду РФ в 1996-1997 роках, один з лідерів Союзу правих сил Борис Нємцов.
"Треба розуміти, що збільшення цін, у тому числі і на продукти харчування, у тому числі й у Києві, - це наслідок цих обіцянок (передвиборних обіцянок БЮТ щодо повернення внесків Ощадбанку СРСР, - ред.). Просто 100%, повірте мені. Скільки б вона вам не говорила, що це рука Москви кощава, або негідники олігархи - Коломойський, Пінчук і вся бригада. Майте на увазі, що вся правда полягає в тому, що якщо ти роздаєш гроші, не пов'язані зі збільшенням продуктивності праці, то завжди росте ціна на хліб, ковбасу, м'ясо і так далі. Це просто закон природи", - заявив Нємцов.
Він додав, що уважно стежить за подіями в Україні і знає, що не так давно уряду Юлії Тимошенко виповнилося 100 днів.
"Я думав, що буде гірше. Від мене таку високу оцінку діяльності, напевно, почути, це велика рідкість. Вона, по-моєму, зробила висновки зі своїх власних помилок 2005 року", - відзначив Борис Нємцов.
"Головне, щоб вона не намагалася все ділити-переділити, і головне, щоб не було революції, це неможливо. Уже по-моєму в Україні утомилися від цього і в усім світі", - резюмував Нємцов.
При цьому українські репортери уточнили, чи утомилися від революцій у Росії.
"У Росії інша ситуація", - запевнив Нємцов
За матеріалами:
Новий Регіон
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас