Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування клієнтів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування клієнтів

Кредит&Депозит
200
Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" розширює мережу обслуговування населення регіону, забезпечуючи різноманітний спектр послуг і високий рівень обслуговування своїх клієнтів.
Так, Черкаська філія ввела в експлуатацію два банкомати і POS-термінал, розташовані за адресами: м. Черкаси, вул. Сумгаїтська,24 ( на території магазину "Spar") і м. Корсунь-Шевченківський, вул. Леніна,38 (там же й встановлено новий POS-термінал).
На території Черкаського регіону працюють усього 8 банкоматів і 9 POS-терміналів АБ "Брокбізнесбанк".
Вдале розташування в місті банкоматів і POS-терміналів АБ "Брокбізнесбанк " допомагають швидко і якісно обслуговувати клієнтів - власників пластикових карток міжнародних платіжних систем . Черкаська філія АБ "Брокбізнесбанк" почала роботу з 2002 року і розташована за адресою: м. Черкаси, вул.Кірова, 55. Станом на 01.11.07. у Черкаському регіоні відкриті і працюють 7-м відділень банку. Філія надає повний спектр банківських послуг для фізичних та юридичних осіб.
АБ "Брокбізнесбанк" активно працює на ринку фінансових послуг із просування карткових продуктів, розвиває мережу банкоматів, створює для клієнтів сприятливі умови для обслуговування. На 01.03.08 р. банк установив 336 банкоматів, 330 POS-терміналів і пунктів видачі готівки.
За матеріалами:
Брокбiзнесбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас