Костусєв до відставки готовий. Він вже місяць носить з собою текст виступу в Раді — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Костусєв до відставки готовий. Він вже місяць носить з собою текст виступу в Раді

100
Голова Антимонопольного комітету Олексій Костусєв не знав про те, що парламент у вівторок буде розглядати питання про його відставку, і тому був відсутній на пленарному засіданні.
"Уже кілька місяців я ношу із собою тези мого виступу. У нас зі спікером була домовленість про те, що мені дадуть слово, коли буде розглядатися це питання", - пояснив Костусєв.
На вчорашньому засіданні Ради також був відсутній і голова Державного комітету телебачення та радіомовлення Едуард Прутник.
"Я не писав заяву із проханням про свою відставку з тієї причини, що Кабмін подав подання на моє звільнення, не дотримуючи процедурних моментів. Я буду до останнього дня чесно виконувати свої обов'язки. Проголосують і знімуть - тоді немає питань", - відзначив він.
Нагадаємо, Верховна Рада відмовилася звільнити Едуарда Прутника з посади голови Державного комітету телебачення та радіомовлення. За прийняття відповідного проекту постанови проголосувало 225 народних депутатів.
Крім того, парламент відмовився звільнити Олексія Костусєва з посади голови Антимонопольного комітету України. За це рішення проголосувало 220 депутатів
За матеріалами:
Proua.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас