П'ятий термінал аеропорту Хітроу: скасовано ще 50 рейсів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

П'ятий термінал аеропорту Хітроу: скасовано ще 50 рейсів

191
Потроху британська авіакомпанія British Airways (ВА) налагодила сортування багажу авіапасажирів на П'ятому терміналі аеропорту Хітроу, що перетворилося в нездоланну проблему відразу після його відкриття 27 березня.
Зараз, за словами виконавчого директора авіакомпанії Віллі Уолша, пасажирам усередині Об'єднаного Королівства багаж доставляється автотранспортом, а речі європейських пасажирів будуть відсортовані спеціальним центром обробки авіабагажу в Мілані.
Як передає РІА Новости, пасажири мають можливість простежити шлях свого багажу на спеціальному розділі інтернет-сайту ba.com.
Технічні збої, що почалися у системі обробки багажу пасажирів, змусили авіакомпанію за перші чотири дні роботи П'ятого термінала скасувати 250 авіарейсів. У понеділок ця практика продовжилася, було відкладено, щонайменше, ще 50 рейсів.
"Всі дальномагістральні рейси з П'ятого термінала будуть виконуватися за планом, а всі пасажири, які прилітають і летять через П'ятий термінал, можуть брати із собою і багаж, і ручну поклажу", заявили у ВА.
За підсумками ганебних для British Airways чотирьох днів близько 15 тисяч сумок і валіз залишилися невідправленими. Оцінити збиток для іміджу авіакомпанії поки не береться жоден фахівець
За матеріалами:
РІА Новини
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас