Тимошенко просить парламент не "гальмувати" з СОТ — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Тимошенко просить парламент не "гальмувати" з СОТ

Казна та Політика
247
Прем'єр-міністр України Юлія Тимошенко сподівається, що вже на наступному тижні Верховна Рада України ратифікує всі документи, необхідні для вступу України до СОТ. Про це вона заявила під час зустрічі із представниками дипломатичного корпуса, повідомляє прес-служба Кабінету міністрів.
Юлія Тимошенко повідомила, що Кабінет Міністрів України вчора на своєму засіданні схвалив 10 законопроектів щодо входження України до СОТ, і направив їх на розгляд у парламент.
Прем'єр-міністр України сподівається, що профільні парламентські комітети протягом декількох днів розглянуть всі документи і вже на наступному тижні вони будуть прийняті Верховною Радою України, як мінімум, у першому читанні.
Крім того, Прем'єр-міністр Україну сподівається, що парламент невідкладно розгляне законопроекти, необхідні для організації Євро-2012. Юлія Тимошенко підкреслила, що на сьогоднішній день іноземні інвестори, які планують інвестувати в проекти, пов'язані із проведенням в Україні Євро-2012, очікують прийняття парламентом двох стратегічних законів: Закону про концесію і Закону про приватне державне партнерство.
За словами Юлії Тимошенко, прийняття зазначених законів буде гарантувати повернення інвестицій.
За її словами, уряд доопрацював і передав у парламент всі документи, і буде рекомендувати Верховній Раді розглянути їх у першочерговому порядку наступного тижня. Прем'єр-міністр України підкреслила, що зі свого боку український уряд зробив всі необхідні кроки для підготовки проведення в Україні фінальної частини Євро-2012.
При цьому Юлія Тимошенко переконана, що Україна разом з Польщею проведе зазначений захід на якісному рівні.
Як повідомлялося, для ратифікації протоколу про вступ України до СОТ нашій країні необхідно прийняти 10 законодавчих актів. Відповідно до процедури вступу, Україна повинна ратифікувати протокол про вступ до СОТ не пізніше 4 липня 2008 року.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас