Банк "Хрещатик" пропонує оновлену депозитну лінійку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Банк "Хрещатик" пропонує оновлену депозитну лінійку

419
ВАТ КБ "Хрещати" провадить гнучку політику роздрібного бізнесу, що свідчить про стратегічну позитивну динаміку його розвитку та лояльність до клієнтів.
Фахівці банку "Хрещатик" постійно працюють над удосконаленням депозитної лінійки банку, прагнучи максимально врахувати запити громадян. Наразі банк "Хрещатик" пропонує населенню 14 видів депозитних вкладів з різноманітними умовами та термінами, які задовольнять вибір найвибагливіших клієнтів: строк вкладів - від 1 місяця до 5 років, виплата відсотків - щомісячно, в кінці строку, за схемою "складних відсотків", авансом при залученні вкладу. Кожному вкладнику безкоштовно видається міжнародна платіжна картка.
Особливою популярністю серед вкладників банку "Хрещатик" користуються ювілейний вклад "Щасливі п`ятнашки" з надбавкою до основної процентної ставки та вклад "Дарунок серця" з вільним режимом розпорядження коштами.
З 21 березня 2008 року банк "Хрещатик" приймає кошти на новий депозитний вклад для фізичних осіб "Хрещатик-Стабільний" з фіксованою процентною ставкою. Кожен, хто планує зберегти та примножити власний капітал, може скористатися цією пропозицією - вкласти свої заощадження на 24-місячний депозит під 16% річних у гривні, 11% річних у доларах США та 10% річних у євро. Мінімальна сума вкладу становить 5 000 гривень, 1 000 доларів США та 1 000 євро. Виплата відсотків за вкладом здійснюється щомісячно.
За матеріалами:
Хрещатик
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас