Експерт: Економічні відносини України і РФ розвиватимуться незалежно від політичних — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Експерт: Економічні відносини України і РФ розвиватимуться незалежно від політичних

Казна та Політика
194
Економічні відносини між Україною і РФ мають хорошу перспективу розвитку незалежно від політичних. Таку думку висловив РБК-Україна експерт Центру досліджень політичних цінностей Олександр Медведєв.
"Перспектива розвитку дружніх українсько-російський відносин є, в економічному плані вони розвиватимуться незалежно від того, які відносини політиків двох держав склалися певного часу", - сказав він. При цьому експерт зазначив, що Росія завжди шукає зовнішні чинники для того, щоб показати свою внутрішню силу.
За словами Медведєва, на даний момент конфлікти всередині Росії не загострюються, тому взятий за основу вектор НАТО. "У цьому контексті і питання визнання незалежності Косово низкою європейський держав і США, а також те, що Північна Осетія і Абхазія просять про надання статусу незалежності і РФ їх в цьому підтримує, у тому числі і Україна, яка має намір приєднатися до ПДЧ в НАТО на бухарестському саміті Альянсу", - зазначив він.
За словами експерта, протистояння російської і української сторін до 4 квітня розгоратиметься. Це пов'язано з тим, що президент Росії Володимир Путін повинен передати свої повноваження, підкреслив він. На думку Медведєва, Путіну вигідно передати президентські повноваження новому главі держави на хвилі конфліктів з НАТО, США, Заходом. "Це завжди віталося Росією", - зазначив він.
"Після 4 квітня протистояння з НАТО піде на спад, і цей конфлікт уляжеться", - підкреслив експерт.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас