Білорусія розширює співробітництво з "Лукойлом" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Білорусія розширює співробітництво з "Лукойлом"

Енергетика
113
Президент Білорусії Олександр Лукашенко заявляє про готовність білоруської сторони розширювати успішне співробітництво з компанією "Лукойл".
"Мені дуже приємно, що "Лукойл" належить до числа найбільших світових компаній і ще більш приємно, що ми без проблем розвиваємо взаємини, виконуючи наші домовленості", - сказав він, зустрічаючись сьогодні із президентом "Лукойла" Вагітом Алекперовим.
Білорусія, підкреслив Лукашенко, "і далі буде розвивати співробітництво, орієнтуючись на вашу компанію". Відзначивши, що "Лукойл" почав реалізовувати проекти в сфері видобутку природного газу, президент висловив готовність "проробити питання і по цьому напрямку".
У свою чергу Алекперов заявив, що його компанія "вважає Білорусію привабливою країною, де створені основи для інвестиційних вкладень. За його словами, початі у свій час у республіці проекти, сьогодні успішно реалізуються. Зокрема, створене раніше спільне підприємство з виробництва присадок "майже в 3 рази збільшило виробництво і вийшло не тільки на ринки Білорусії та Росії, але й на ринки третіх країн".
"Сьогодні ми обговорили питання, щоб доручити спільному підприємству, що займається виробництвом присадок, реалізувати проект з випуску мастильних матеріалів", - сказав Алекперов. Він відзначив, що Лукашенко підтримав даний проект, найближчим часом буде створена робоча група, що займеться підготовкою техніко-економічного обґрунтування. Крім цього компанія Алекперова продовжить розвиток мережі автозаправних станцій у Білорусії.
За матеріалами:
Взгляд
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас